Sport

Počela prodaja karata za Ligu Evrope; Deo od prodaje u humanitarne svrhe

Karte za meč koji će u okviru 1.kola kvalifikacija za Ligu Evrope odigrati Radnički protiv Gzire Junajted sa Malte, od juče su u prodaji na biletarnici hale “Čair”.

Prvog i drugog dana prodato je blizu 2000 karata, a Nišlije strpljivo čekaju u redu i ovog jutra kako bi sebi obezbedili mesto na nekoj od tribina. Više hiljada karata već je rezervisano putem Ticketline-a.

 

Foto: FK Radnički Niš

Karte za mesto u loži prodavaće se od sutra, kažu u klubu. Cena karte za južnu i severnu tribinu iznosi 400 dinara, dok za istočnu i zapadnu cena iznosi 600 dinara. Mesto u loži košta 1500 dinara.

Deo prihoda od karata biće uplaćen na račun za lečenje Aleksandra Nikolića, sportskog novinara koji boluje od leukemije.

Podsećamo, Radnički će meč u okviru 1. kola evropskog takmičenja, u koje je plasman obezbedio ponovo posle 35 godina, odigrati protiv Gzire Junajted, ekipe koja u Niš dolazi sa Malte. Prvi meč igra se na Čairu u četvrtak, 12. jula sa početkom u 21 čas, dok će se revanš igrati nedelju dana kasnije.

Na meču koji se igra na Čairu klub će svojim navijačima podeliti brošure u kojima mogu pronaći osnovne informacije o klubu kao i o samom meču sa Gzirom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com