Sport

Počela prodaja karata za Dejvis Kup u Nišu; Sa Đokovićem ili bez, još uvek se ne zna!

Protivnik Srbije u meču prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa biće Amerika, a u periodu od 2. do 4. februara niška publika će biti u prilici da ove mečeve gleda uživo u hali „Čair“. Prodaja karata počela je danas.

Srbija je, kao domaćin, izrazila želju da ovaj susret bude odigran u Nišu, a definitivnu odluku o tome doneo je ITF koji je vlasnik Dejvis kup takmičenja.

Prodaja ulaznica moguća je od danas (utorak, 09.01.) na svim prodajnim mestima Eventima i na biletarnici hale “Čair” koja počinje sa radom 29. januara.

Cene pojedinačnih karata iznose 500 dinara – za subotnji program (počinje u 15 sati) kada se igraju dublovi i 700 dinara – za petak (program počinje u 15 sati) i nedelju (u 14 sati) kada se igraju singl mečevi.

Selektori će posle Australijan opena objaviti spiskove igrača, a najverovatnije u Nišu ovog puta, zbog povrede koja ga je u prethodnom periodu udaljila sa terena, neće biti našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, kojeg je selektor Zimonjić posavetovao da je najvažnije biti strpljiv.

Neizvesno je i da li će u timu protiv Amerikanaca biti Filip Krajinović i Viktor Troicki.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com