Promo

Pekara KROASAN, kuća dobrog ukusa

Umeće pekarskog zanata ceni se od davnina pa sve do danas, a dobra pekara nadaleko je poznata svima! Čuvena Pekara Kroasan svoje Nišlije hrani bogatim ukusima već 18 godina!

Ukusi su se kroz vekove menjali, s toga treba znati kako stvarati i tradicionalne hlebove, ali i nove inovativne pekarske proizvode. Umešni pekari u Kroasanu prave magiju od testa koje mirisom, izgledom i ukusom, privlači svakog prolaznika da se zagleda u rafove i odabere svoj savršeni zalogaj.

A izbor nije ni malo lak. Hleb, kifle, peciva, pice, različiti ukusi prosto kao da zovu da ih sve probate.

Međutim, ono što se posebno izdvaja u Pekari Kroasan jeste spoj tradicije i kreativnosti.

Pekara KROASAN

Čuveni niški specijalitet – burek, pored dobro poznatih ukusa sira, mesa u Pekari Kroasan prave i sa pavlakom i šunkom! Ko ga je jednom probao zna zašto ljudi u redovima čekaju svoju četvrtinu.

Hrskave zlatne korice i mekanog testa bavarske kifle savršene su za Vaš doručak!

Sećate li se pita koje su pravile naše bake? Autetnične domaće pite u Pekari Kroasan prave po isprobanim, čuvanim receptima!

Pekara Kroasan – Tradicija koja traje!

Prva pekara počela je sa radom 07.05.2002. godine u današnjoj ulici Vojvode Mišića 109. Tako su Nišlije dobile prvo mesto dobre hrane i fenomenalnog ukusa. Na ovom mestu pekara se nalazi i danas.

Prvo širenje maloprodajne mreže usledilo je 2004. godine. Tada je otvorena druga pekara na Bulevaru dara Konstantina 80.

Pekara KROASAN

Nedugo posle toga otvorena je još jedna Pekara Kroasan na Bulevaru Nemanjica u Zoni II. Osim pekare na istoj adresi nalazi se i mlekarica – mini market takođe u sklopu pekare. A na istom mestu je i sedište preduzeća odakle se upravlja svim maloprodajnim objektima.

PEKARA KROASAN
Vojvode Mišića 109
Bulevar cara Konstantina 80
Bulevar Nemanjica Zona II
Facebook
Instagram

U skladu sa važećom politikom kvaliteta i pažljivo biranim proizvodima kako bi zadovoljili želje i potrebe vernih potrošača, tradicijom dugom 18 godina i jasno definisanim planovima za budućnost Pekara Kroasan nastavlja svoj napredak imajući za cilj da bude još bolje mesto dobre hrane i prepoznatljivog ukusa!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com