Region

Pedsednik i 10 odbornika opštine Blace istupili iz SNS-a

Aktuelni predsednik opštine Blace Zoran Jozić, istupio je iz članstva Srpske napredne stranke.

“Nakon što sam primio Odluku većine odbornika sa izborne liste SNS u Blacu o istupanju iz odbornilke grupe i formiranju nove pod nazivom “Napred za Blace”, odlučio sam da i sam istupim iz SNS. Svoju odluku smatram moralnim činom, a doneo sam je podržavajući u svemu novoformiranu odborničku grupu, koja ima za cilj sveopšti prosperitet opštine Blace, za koji ću se ubuduće zajedno sa njima zalagati u političkom i svakom drugom smislu”, naveo je Jozić u saopštenju, naglašavajući da je odluka o istupanju iz redova SNS neopoziva.

Deset odbornika SNS u SO Blace napustilo je odborničku grupu ove stranke i formiralo novu, pod nazivom “Napred za Blace”, zbog nezadovoljstva stanjem u Povereništvu SNS u Blacu.

“Na poslednjim lokalnim izborima, kao odbornici, bili smo stožeri izborne liste SNS koja je u Blacu ostvarila najbolji rezultat u svojoj istoriji. Sada napuštamo stranku iz razloga kako bismo se suprotstavili politici koju vodi poverenik SNS-a u Blacu. I pored naše dobre volje za saradnju sa povereništvom, nismo uspeli da nađemo zajednički jezik, jer su pojedinci napravili razdor velikih razmera i nepomirljive odnose koje su dovele blački SNS do debakla ”, navode u saopštenju za javnost.

Dodaju da će u svom radu davati punu podršku predsediku opštine Zoranu Joziću i predsedniku stranke Aleksandru Vučiću, ovoga puta kao odbornička grupa “Napred za Blace.

Foto: FB strana Opštine Blace

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com