Hronika

Pedofil iz Čamurlije osuđen na 15 godina zatvora

Viši sudu u Nišu osudio je na 15 godina zatvora Dragoljub M. (65) iz Čamurlije zbog obljube dve maloletnice stare 13 i 14 godina i polnog uznemiravanja jedne dvanaestogodišnje devojčice.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost zbog interesa maloletnica.

Dragoljub M. se predstavljao kao vidovnjak pa je tako dolazio u kontakt sa decom koju su roditelji dovodili radi pomoći u otklanjanju raznih tegoba.

On nema obe noge koje su mu amputirane zbog bolesti, ali je tokom istrge potvrđeno da su devojčice seksualno zlostavljane i da su zastrašivane.

“Devojčicama je govorio da, ako ga ne slušaju i ne rade sve što kaže, da će im umreti roditelji, jer on zna vradžbine kojima to može da učini. Deci bi pričao da ne smeju nikome da govore ništa o tome šta se dešava u njegovoj kući. Klupko je počelo da se odmotava kada se jedna devojčica poverila majci”, ustanvoljeno je tokom istrage.

Meštani Čamurlije, nakon hapšenja Dragoljuba M. nisu time bili iznenađeni i kazali su da je unazad 20 godina uznemiravao decu, ali i žene iz tog kraja.

Dešavalo se, dodali su, da zove žene telefonom ili im dobacuje kad prolaze niz ulicu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com