Ekonomija

Parking servisu još 15 miliona za održavanje osvetljenja i signalizacije

JKP „Parking servis“ Niš  odobreno je povećanje sredstava za program poslovanja za 15 miliona dinara kako bi gradska infrastruktura koju održavaju radici ovog preduzeća i nadalje održavana kvalitetno.

Prema rečima Dejana Dimitrijevića, direktora JKP „Parking servis“ do uvećanja sredstava došlo je zbog toga što je dobar deo sredstava planiranih na početku godine utrošen, a potrebe za održavanjem infrastrukture i dalje postoje.

Dejan Dimitrijević, direktor JKP Parking servis

„Sredstva su povećana za 15 miliona dinara, a od toga je horizontalnoj i vertikalnoj signalizaciji namenjeno 7,5 miliona, sredstva za održavanje javnog osvetljenja na seoskom području su uvećana za 3 i na gradskom području za 4,5 miliona dinara“, kaže Dejan Dimitrijević. „Sredstva koja su bila predviđena dosadašnjim programom za održavanje su već delom iskorišćena i smatrali smo da je potrebno sredstva uvećati kako bi gradska infrastruktura bila u boljem stanju“, naglašava Dimitrijević.

On dodaje da je proglam poslovanja JKP „Parking servis“ Niš usklađen sa gradskim programom za održavanje izgrađene infrastrukture, a povećana su sredstva za održavanje javnog osvetljenja na seoskom i gradskom području kao i sredstva za održavanje horizontalne i vertikalne signalizacije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com