DruštvoHronika

Palo drveće na putu od Kameničkog Visa do Cerja. Oštetilo i kamp kućice

Usled jakog snega i vetra drveće je palo na putu od Kameničkog Visa do Cerja. Kretanje vozila je bilo onemogućeno. Drveće je palo i oštetilo kamp kućice koje se nalaze u tom delu Niša.

Prema rečima predsednice Gradske opštine Pantelej Nataše Stanković put je brzo raščićen od polomljenih grana koje su preprečile saobraćajnicu.

“Većnik Nemanja Rajković i stanovnici Mesne zajednice Gornji Matejevac juče popodne su sve raščistili tako da je taj put od sinoć ponovo prohodan”, kazala je Niškim Vestima Nataša Stanković.

Kamp kućice, napominje ona su pod ingerencijom Udruženje građana Kamenica.

“Danas imam sastanak sa Dejanom Mitićem predsednikom tog Udruženja koji je zadužen i za kućice, i koji upravlja njima. Takođe će većnik Nemanja Rajković i zamenik predsednika Dragan Pavlović danas da obiđu i izletista na Kameničkom Visu, da vide u kakvom je stanju”, rekla je Stankovićeva.

Predsednica GO Pantelej podseća da su juče obišli sva izvorišta vode na Panteleju i poslali štabu za vanredne situacije zahtev za cisterne u Jasenoviku i Kamenici, zbog zamućenja.

“Danas to treba da bude rešeno, kao i za veći deo naselja Vinik koji se nalazi na gradskom delu Opštine. U Cerju sinoc nije bilo struje, očekujemo da će ekipe iz Distribucije da otklone  u toku pre podneva i taj kvar”, istakla je Stanković.

Ona kaže da je prioritet opštine bila voda, ali i putevi kako bi se normalizovalo kretanje, a da će danas rešavati i ostale probleme koji su nastali zbog vremenskih uslova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ovo je sramota, laz do laz. Ko su ti iz Matejevca da ciste put, zimska sluzba, samo prave sebi reklamu. Izasli da se slikaju, taj isti Nemanja je zvao i izdao nalog da mestani sami ociste. Struje u Cerju nema od 10.1. A danas je 12.1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com