Virus KoronaZdravlje

OTVORENA VRATA U Domu zdravlja za sve nezakazane koji žele da prime Fajzer vakcinu

U Domu zdravlja Niš i danas i sutra organizuju se ,,Otvorena vrata“ za sve nezakazane koji žele da prime vakcinu Fajzer u vremenu od 08.00-20.00 časova.

Prvog dana je ovu vackinu primilo je preko 130 ljudi. Za tri dana akcije opredeljeno je 1668 doza ove vakcine, a ukoliko postoji interesovanje kapaciteti će biti prošireni, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Smanjuje se broj novozaraženih u Nišu

U kovid ambulantama Doma zdravlja Niš, namenjenim odraslom stanovništvu, u toku jučerašnjeg dana (18.04.) javilo se 883 pacijenata.

Od ovog broja 216 njih javilo se prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid ifekciju, dok je 667 obavilo kontrolni pregled.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku primili su 70 pacijenta kome je urađena radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 363 laboratorijske analize.

Testirano je 315 pacijenata od čega je pozitivno 67.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Mene vise brine to sto se Dom zdravlja pretvara u Severnu Koreju jer u covid-u i na vakcinaciji ne mogu da rade oni koji nisu vakcinisani.Te odluke od Vlade,ministarstva, Grada, kriznog staba zvanicno nema, odluka je licno direktora Jerkana,jos veca zal je to sto svi na to cute i radnici i Grad i institucije i SNS a svi valjda znaju.Jer valjda po zakonu i Ustavu niko nema prava bilo koga da natera da primi vakcinu osim izgleda Jerkana i ostatka uprave.Sve ovo sto pisem je istina i zelim da se ponizavanju zdravstvenih radnika stane na put!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com