Promo

Otkrijte vrednost vaše nekretnine uz pomoć City Expert-a: Brza procena i još brža realizacija 

Besplatna procena i promocija vaše nekretnine na društvenim mrežama!

City Expert je među vodećim onlajn agencijama za nekretnine u Srbiji, posebno ponosna na svoj inovativni model prikaza nekretnina. Jedinstven način oglašavanja na cityexpert.rs i napredni filteri omogućavaju da kupci i zakupci  lako pronađu željenu nekretninu, što garantuje da se kod nas nekretnina neće dugo zadržati u aktivnoj ponudi.

Ukoliko posedujete nepokretnost koju želite da prodate ili izdate, City Expert će to uraditi umesto Vas u najkraćem roku, potpuno sigurno!

Svakodnevno se registruju novi kupci i zakupci, među kojima je veliki procenat stranih državljana. 

Promocija na društvenim mrežama

Veliku pažnju dobijaju oglašene nekretnine i preko naših brzorastućih društvenih mreža. City Expert se oslanja pre svega na moderan dizajn, kreativnost i praktično iskustvo, dok je transparentnost osnovna vrednost u poslovanju. Sve navedeno u simbiozi garantuje vrhunsku uslugu u posredovanju i prometu nekretninama. 

Najrelevantnija procena vrednosti vaše nekretnine

Naši iskusni agenti će vas posavetovati o adekvatnoj ceni za tip nekretnine koju posedujete, uzimajući u obzir faktore, kao što su: trenutni tržišni uslovi, stanje stambenog objekta, godina izgradnje, spratnost i drugi. Imate mogućnost da samostalno i potpuno besplatno proučite tržište nekretnina uz pomoć inovativne platforme na našem sajtu – Cene nekretnina. Ovaj servis poseduje statistiku svih prometovanih nekretnina širom Srbije na kom možete naći prosečnu cenu kvadrata u vašem gradu i opštini, kao i mnoge druge podatke o nekretninama koje Vam mogu biti korisne.

Vrhunska medijska prezentacija

Potencijalnim kupcima i zakupcima su na raspolaganju virtuelne ture, čime dobijaju kompletno iskustvo obilaska stana pre fizičke posete. Svaku oglašenu nekretninu fotografiše tim profesionalnih fotografa, te je korisnicima dostupna galerija slika, video snimak celog stana, tlocrt, kao i prikaz u formatu od 360 stepeni. 

Promo: City Expert

Na našem blogu pronađite korisne tekstove namenjene vlasnicima nekretnina, fokusirane na unapređenje procesa prodaje ili izdavanja vaše imovine.

Smanjeni troškovi

Agenti City Expert-a su tu da pruže kompletnu podršku i odgovore na sva pitanja. Zahvaljujući detaljnim onlajn prezentacijama, potencijalni zakupci već imaju uvid u vašu nekretninu. Ovo vam omogućava da se sretnete sa stvarno zainteresovanim kupcima, bez gubljenja vremena.

Sve navedene prednosti i benefiti omogućavaju brzu i laku prodaju ili izdavanje vaše nekretnine. Posetite sajt cityexpert.rs ili prostorije u Dušanovoj 54 u centru Niša i pridružite se hiljadama zadovoljnih vlasnika.

Kontakt:
018 3 404 000
nis@cityexpert.rs 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com