Društvo

Otkaz u KC Niš zbog parkiranja na zelenoj površini

Zaposlena u Centru za medicinsku kliničku biohemiju Kliničkog centra u Nišu dobila je otkaz zbog toga što je parkirala automobil na zelenoj površini u krugu bolnice, i time prekršila naredbu direktora KC Niš Zorana Radovanovića da se radnici prema imovini i prostoru ove ustanove ponašaju odgovorno i domaćinski, saopšteno je na zvaničnom sajtu te zdravstvene ustanove.

U saopštenju se navodi je zaposlena u Centru za medicinsku kliničku biohemiju direktno prekršila narednu direktora, koja je na snagu stupila 9. maja, i u kojoj se između ostalog kaže da će svaki zaposleni koji uništi ili ošteti imovinu i prostor ove zdravstvene ustanove, biti disciplinski kažnjen.

“Zaposlena je nepropisno parkirala svoje vozilo na zelenoj površini u krugu zdravstvene ustanove, i time prekršila propisani kućni red ustanove, ponašajući se na bahat, neodgovoran i krajnje nedomaćinski način”, stoji u saopštenju.

Uprava KC Niš podseća, da je takvo ponašanje neprihvatljivo i protivpravno, kao i da će biti i ubuduće, a u skladu sa Zakonom, najstrože kažnjeno.

Direktor Kliničkog centra potvrdio je „borbu“ protiv nepropisnog parkiranja i putem svog Fejsbuk profila, nakon što je bio “prozvan” na društvenim mrežama od strane doktorke Kliničkog koja se požalila da joj je auto odneo „pauk“ po njegovom nalogu i da joj KC “dođe 12.500 dinara”.

Radovanović je rekao da je doktorka parkirala na mestu za invalide i dodao da su zaposleni bili upozoreni da se ne parkiraju na tim mestima dva dana pre akcije „Parking servisa“.

„Parkiranje na mestu za INVALIDE je stvar ličnog vaspitanja a možemo da se zovemo HIRURZI, KVANTNI FIZIČARI ILI ASTRONOMI…“, napisao je Radovanović na svom Fejsbuk profilu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com