Promo vesti

Oslobodite se pritiska u nogama

Presoterapijom do izbacivanja suvišne limfe iz organizma!
Imate problem: nepetost u nogama, viška vode i toksina, problem proširenih vena i kapilara… Presoterapija je kompjuterski vođeni, kompresioni postupak koji stimuliše limfnu i vensku cirkulaciju, doprinoseći boljoj ishrani i regeneraciji tkiva, detoksikaciji organizma, otklanjanju viška tečnosti i jačanju imunološkog sistema. Njome možete otkloniti tegoba kod umornih, natečenih i teških nogu, ublažiti stres i napetost, ali i redukovati celulit i sprečiti njegovu pojavu.

Presoterapija podstiče razgradnju celulita, smanjenja obima tretiranih regija, poboljšava pokretljivost, otklanja edeme i pomaže izbacivanju toksina iz čitavog organizma. 

Limfna drenaža je jedna od najefikasnijih tretmana za detoksikaciju i regeneraciju tkiva. To je efektivan tretman i moderan metod masaže, koji pospešuje prirodan tok limfe kroz telo i pomaže da se stvori i održava balans između protoka krvi i limfnog sistema.

Upotrebom aparata u kozmetici, pospešuje se apsorpcija preparata, u kombinaciji sa manuelnim tehnikama, a rezultati su vidno bolji. Samim tim produžava se dejstvo nanetih preparata.

Kozmetički salon Medeja

Presoterapija BTL aparatom će vam pružiti potpuno bezbolan , neinvazivan tretman izbacivanja suvišne limfe. Presoterapija podstiče razgradnju celulita, smanjenja obima tretiranih regija, poboljšava pokretljivost, otklanja edeme i pomaže izbacivanju toksina iz čitavog organizma.

MEDEJA
Kozmetički salon
Tome Rosandića 6
018/511-611, 511-612
064/3003340
info@medejacosmetic.com
MEDEJA Bulevar
Vizantijski Bulevar br.2
018/511-610
064/383-0000
medejabulevar@gmail.com
www.MedejaCosmetic.com

Kao tretman kojim želimo otkloniti napetost i ublažiti stres, može se uraditi samo jedan, tada kad je potrebno. Ali broj i učestalost tretmana zavisi od problema koji se rešava, zato Zakazite svoj termin na vreme!

U salonima Medeja možete potražiti savete i dobiti uslugu na profesionalnom nivou.

Dobro došli !

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com