Kultura

OŠ „Zoran Đinđić“ dobila 300 knjiga

Uručenjem 300 knjiga Osnovnoj školi „Zoran Đinđić“ u Brzom Brodu Gradska opština Medijana priključila se akciji „Кnjiga na dar“.

Foto: GO Medijana

Akciju tradicionalno organizuje Niški kulturni centar tokom Sajma knjiga sa ciljem obogaćivanja školskih biblioteka u seoskim školama na teritoriji Grada Niša ili darivanja najrazličitijih izdanja onim bibliotekama koje su pred gašenjem.

Foto: GO Medijana

“Škola u Brzom Brodu je najmlađa od ukupno 10 na teritoriji Gradske opštine Medijana i to je još jedan od razloga što smo odlučili da biblioteku ove škole upotpunimo u dogovoru sa NКC-om. Naravno, knjiga nikad nije dosta, pa će naredne godine knjige dobiti neka druga škola”, kaže predsednik najveće niške opštine Nebojša Кocić.

Foto: GO Medijana

GO Medijana je proteklih godina posebnu pažnju posvetila jedinom naselju na svojoj teritoriji pa su i đaci ove škole, i prošle i ove godine dobili na poklon đačke uniforme.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com