Promo

Originalan italijanski sladoled – slatka tajna punog ukusa

Leto je mnogima omiljeno godišnje doba iz mnogo razloga, a jedan od glavnih je SLADOLED!

Kremasti, čokoladni ili voćni, punog ukusa i savršeno ohlađeni predstavljaju pravi spas od letnjih vrućina i bude najistančanija čula.

Kada se ovoj, svima omiljenoj poslastici, doda nota čarolije „slatke tajne“ dobija se savršen ukus i tekstura sladoleda o kome se prepričavaju priče.

Najbolji sladoledi, saglasni su mnogi, spremaju se u Italiji. A originalnu recepturu pripreme sladoleda, Nišlijama donela je poslastičara „Sweet secret“.

SWEET SECRET

Prava poslastičarnica sa pravim italijanskim sladoledom ponudiće vam sve na jednom mestu. „Sweet secret“ spreman je da ispuni sve vaše slatke želje i da ove tople dane učini podnošljivijim.

Pored onih standardnih, tradicionalnih, tu je još mnoštvo poslastica, voćnih salata, kupova, sitnih kolača i torti. Ono što ih zasigurno izdvaja od ostalih ugostitelja je najbolja šampita u gradu, koja nikada ne izlazi iz mode. Takođe u ponudi je i panakota svih vrsta.

Od osvežavajućih napitaka tu su nezaobilazni smuti kao i sve vrste voćnih sokova.

Kao tajni sastojak ili „slatka tajna“ koju koriste u svakoj recepturi tu je nezamenljiva porodična tradicija duga 13 godina, ali i velika količina ljubavi prema ovom poslu, bez kojih ne bi sve bilo tako ukusno i lepo.

Poslastičara „Sweet secret“ je idealno mesto za beg od velikih vrućina. Sama lokacija koja je u srcu Bulevara, jednog od najlepših gradskih naselja, dovoljan je poziv da letnje dane, a i one koje nakon njih slede, provedete baš tamo!

SWEET SECRET
Sweet secret
Park Svetog Save 10
 065 8609050
Facebook

 

Dobro došli! 

 

 

]

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close