Društvo

OPREZ! Krošnje prave hladovinu, ali i vrebaju prolaznike (FOTO)

Krošnje visokih stabala u gradskim parkovima prave hladovnu, ali su i potencijalna opasnost. Izlazeći iz ulice Ivo Lole Ribara, jedna Nišlijka je juče umalo doživela da joj  grana koja se iznenada odlomila sa stabla, padne direktno na glavu. Kaže da je spasilo to što je čula kako se grana lomi, nakon čega je porčala suprotno od pravca iz koga je dolazio zvuk.

Nekada i šetnja gradskim ulicama i parkovima ume da bude opasna. Svedok je Nišlijka (ime poznato redakciji), koju je u juče popodne iznenadila grana sa stabla, koja se, kako kaže, iznenada, slomila i pala. Od ozlede je ovu našu sugrađanku spasilo čulo sluha, brza reakcija i još brže noge.

“Iako se ne radi o grani većeg gabarita, kada pada sa nekoliko metara visine i to još na glavu, ipak može da nanese ozbiljne povrede”, kazala je redakciji Niških Vesti i poslala fotografije sa lica mesta.

Da podsetimo, ovaj gradski park koji se nalazi kod Suda, a preko puta Narodnog pozorišta već je imao jednu žrtvu, kada se na prodavca mleka koji je bio na biciklu obrušio veliki deo stabla. Nesrećni čovek je na licu mesta ostao mrtav, a nadležni su utvrdili da nije reč o bolesnom, trulom stablu, jer se ono i danas nalazi na ulazu u ovaj gradski park.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com