Promo vesti

Olio file sa višnjama u jedinstvenom ambijentu – ponuda koja se ne odbija!

Tradicija na dohvatu ruke u samom srcu grada – mogao bi da bude drugi naziv za nišku kafanu Olio koja se nalazi u Jeronimovoj ulici.

Niška kuća dobre hrane „Olio“ ima tradiciju staru blizu dve decenije, sve vreme negujući srpsku tradicionalnu kuhinju uz neprestane inovacije darovitih kuvara. Poseban specijalitet kuće je Olio file sa višnjama, kalorično jelo od svinjskog mesa. Višnja u kombinaciji sa pančetom, kačkavaljem, pršutom i papričicama, pravi je izazov na trpezi. Tu su i mnoge đakonije koje čekaju da ih probate.

Foto: Kafana „Olio“

Ponudom uvek za korak ispred konkurencije, uz perfektnu uslugu boravak u ovoj niškoj kafani čini onaj dobar stari osećaj da se osećate kao kod svoje kuće. Domaćinska atmosfera odiše svakim metrom zatvorenog i otvorenog prostora gde je smešteno ukupno 90 stolica.

Tokom letnjih dana Nišlije i gosti grada najradije vreme provode u bašti koja je u “debeloj” hladovini. U blizini keja i glavnih niških bulevara, lako se snalaze i dolaze gosti koji rado doputuju u grad na Nišavi. Zimi se možete ukutkati među kafanskim stolovima i uživati u specijalitetima.

Kafana Olio
Niš, Jeronimova 32
018 522441
FaceBook

Kako bi osigurali svoje mesto u ovoj oazi tradicionalnog nišlijskog uživanja rezervacije su uglavnom nepotrebne ali su preporučljive.

Radno vreme kafane je od 8 do 23 časova svakog dana, osim nedelje kada kafana ne radi.

Foto: Kafana „Olio“

Dođite, uživajte i budite naš gost, pozivaju iz Kafane „Olio“

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close