Kultura

Odloženo Euromjuza veče u Nišu

Usled nepovoljne vremenske prognoze, Euromjuza veče zakazano za 23. avgust, odložiće se za 29. avgust od 20 časovau pivnici „Berta”. Organizatori pozivaju sve ljubitelje evrovizijskih pesama, da im se pridruže na događaju na kome će zajedno pevati i zabavljati se uz Evrovizijske hitove.

 

“Ovaj događaj je i prilika da nam se predstavi petoro finalista i pobednika nagradnog takmičenja Euromjuza koji će izvoditi numere sa takmičenja za pesmu Evrovizije”, ističu organizatori.

Svoj muzički talenat predstaviće Hadzi Ilija Đorđević Arsić iz Niša, Teodora Đorđević iz Svrljiga, Nemanja Anđelković, Balša Janjušević i Dunja Urošević iz Beograda.

“Nakon njihovog nastupa priliku za dobrom zabavom i nastupom dobiće svi zainteresovani posetioci našeg događaja. Neće to biti samo obična karaoke zabava, već i idealna prilika da sami ili u društvu pokažete svoju ljubav prema muzici i talenat koji će vas nekada možda dovesti i do nastupa na Evrovizijskom takmičenju”, dodaju organizatori.

Treću godinu za redom Delegacija Evropske unije u Srbiji organizovala je takmičenje u pevanju pod nazivom Euromjuza. Osmišljena sa idejom da se zabavi, peva, navija i čuju novi talenti, ova inicijativa okuplja sve veći broj mladih talentovanih muzičara-amatera, koji po sopstvenom izboru izvode pesme koje su u prošlosti bile izvedene na nekom od takmičenja za pesmu Evrovizije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com