Društvo

ODLOŽENA Javna licitacija LFN u Niškoj Banji 

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova ODLOŽENA je licitacija u Niškoj Banji. Novi termin javne licitacije biće 23. jul od 20 sati na šetalištu u Niškoj Banji.

Nakon mnogobrojnih i uspešnih licitacija na fb stranici, Lokalna fondacija Niš (LFN) organizuje prvu veliku, javnu licitaciju na otvorenom prostoru. U saradnji i uz podršku Gradske opštine Niška Banja, događaj je zakazan za petak, 23. jul od 20 sati, na centralnom šetalištu u Niškoj Banji.

Novac prikupljen ovim putem, LFN usmerava za podršku kreativnim, preduzimljivim idejama formalnih i neformalnih grupa građana, a sve u svrhu unapređenja lokalne zajednice u kojoj živimo. Pozivamo Nišlije, goste našeg grada i turiste da dođu na licitaciju, obezbede za sebe neki vredan predmet, uživaju u programu i podrže razvoj ideja aktivnih građana koji žele da ulepšaju svoj grad.

U ponudi će se ovom prilikom naći atraktivni i zanimljivi predmeti koje će zainteresovani moći da kupe, kao što su: dresovi i oprema poznatih sportista, umetničke slike, knjige, nagradni vaučeri. Pored licitacije, spreman je i zabavan prateći muzički program, kao i iznenađenja za prisutne.

Neki od predmeta koje možete naći na licitaciji:

Potpisana majica iz reprezentacije Srbije Save Ranđelovića, jednog od najboljih vaterpolista sveta

Potpisan dres proslavljenog fudbalera Miroslava Stevića iz Borusije Dortmund

Umetnička slika sa motivima Niša, autora Nenada Cvetkovića Trumbe

Kotizacija za Niš Business run

Tandem skok paraglajderom sa Paraglajding klubom Grumf

Ručak za dve osobe u kafani „Brka“ u Jelašnici

Dva ulaza na bazen „Green paradise“

Promo paketi Turističke organizacije Niš

Majice Lokalne fondacije Niš

Malo iznenađenje: Predmet iz kuće Ljubiše Samardžića…. i još nešto!

Prvu javnu licitaciju na otvorenom prostoru LFN organizuje u saradnji sa Gradskom opštinom Niška Banja, u okviru Velikog letnjeg festivala koji se realizuje u toj opštini.

Licitacije su jedan od načina na koji LFN prikuplja novac u zajednici. Pored toga, podrška se obezbeđuje kroz druge javne događaje, kao i donacije društveno-odgovornih kompanija, organizacija, institucija i pojedinaca. Kompletan novac koji se prikupi, duplira Trag fondacija, a zatim se ta sredstva kroz konkurse usmeravaju za podršku projektima građana Niša, koji imaju kreativne ideje za unapređenje lokalne zajednice – na teritoriji pet gradskih opština u Nišu.

*Podsetimo, nedavno je realizovan prvi konkurs LFN na koji je pristigao 61 predlog projekata. Selekcioni odbor je izabrao sedam predloga koji su podržani. Predstavnicima projekata uručeni su čekovi i oni već uveliko rade na realizaciji predviđenih aktivnosti. Uskoro će javnosti biti predstavljeni prvi rezultati rada podržanih grupa, a LFN trenutno priprema raspisivanje novog konkursa na kojem će aktivnim građanima u Nišu biti dostupno još 6.000 evra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button