Promo

Odlične performanse i dvostruki prikaz kamere: Novi vivo Y76 5G stiže u Srbiju

Više mogućnosti, više zabave!

Najnoviji vivo Y76 5G donosi ono najbolje što svakom modernom čoveku danas treba, dobru sliku, odlične performanse i perfektan moderan dizajn.

AG matirana površina podseća na sjaj sazvežđa. Osim toga što prija pogledu ona pomaže da ne ostaju mrlje od prstiju, kako bi telefon zadržao blistav sjaj. Kamera novog vivo Y76 5G dizajnirana je tako da sledi najmodernije trendove daleko ostavljajući iza sebe konkurenciju. Ukrašene zadnje kamere podsećaju na površinu CD-a, tako se stiče utisak savršenog sistema za snimanje koji je i više nego profesionalan.

Novi vivo Y76 5G je debljine 2,8 mm i svaki detalj je vešto dizajniran da lagano legne na dlan a ima samo175 g i svojim ultratankim dizajnom pleni. Uz dopadljive boje koje će upotpuniti stajling kako dama tamo i odvažnih muškaraca prosto razoružava.

VIVO Y76 5G

vivo Y76 5G omogućava upotrebu čitavog dana jer koristi FlashCharge punjač od 44 W, a punjenje do 70% možete da završite i za svega 32 minuta. 

VEG Tehnologija koja čuva energiju a zahvaljujući fantastičnoj bateriji kapaciteta 4100 mAh (TYP) možete da snimate fotografije i video zapise, gledate zanimljive serije, postavljate rekorde u igricama ili krstarite netom.

8 GB RAM memorije + 4 GB proširene RAM memorije + 128 GB ROM memorije

vivo Y76 5G ima proširenu RAM memoriju u verziji 2.0. Uzima iz ROM memorije još 4 GB i dodaje ih na 8 GB RAM-a, pružajući nezaboravno iskustvo sa 12 GB RAM memorije.

25 aplikacija u pozadini mogu da rade bez problema a sama promena i ulasci i izlasci iz aplikacija su vrlo elegantne, što Vas vuče da i dalje nastavite svoju potragu za informacijama koje su vam potrebne a sa vivo Y76 danas je to veoma lako.

Da 5G mreža radi fantastično uverićete se korišćenjem ovog najnovijeg modela brenda vivo. Svu brzinu i moć mreže osetićete prilikom povezivanja a kada poželite da istovremeno preuzmete više aplikacija to neće biti problem jer će one za “tren” biti kao na dlanu.

Lepota i doživljaj velikog ekrana je potpun u razmeri 20:9 – Zahvaljujući FHD+ in-cell ekranu od 6,58 inča i sa rezolucijom 2408*1080 (FHD+) koja podržava visoku zasićenost boja – dobija se kristalno čista slika.

vivo Y76 5G poseduje blue light filter koji štiti ljudsko oko od štetnog plavog svetla koje razara ljudsko oko.

Operativni sistem Funtouch OS 12 pružio je pravo uživanje pri svakodnevnoj upotrebi.

VIVO Y76 5G

Sistem trostruke kamere je ono što će sve ljubitelje društvenih mređa potpuno oduševiti. Glavna kamera od 50 MP, bokeh kamera od 2 MP i makro kamera od 2 MP čine sjajan spoj kada je slikanje u pitanju. Ovim kamerama omogućeno je snimanje sa velikog rastojanja. Noćni selfi od 16 MP je pravo malo remek delo, jer snima sa više detalja, umanjuje šumove a kontrasti su jasniji. AI Face Beauty je ono što će svaku mladu ženu, devojku a neretko i muškarce obradovati. Prednja i zadnja kamera imaju super noćni režim. 

Dobar snimak ili fotografiju garantuje “stabilan video” koji prepoznaje pokrete telefona i podešavanjem kompenzuje veće uglove, koji na kraju daju perfektnu sliku. Ova opcija uključuje se preko odvojenog prekidača i biće u funkciji kad god ste u pokretu – fokus i stabilnost slike su nepogrešivi.

Snimanje ispred i iza telefona istovremeno – upravo ova opcija obradovaće mnoge mlade ljude koji se bave snimanjem editorijala.

Novi vivo Y76 5G biće na tržištu od 20. maja.
Nabavite svoj vivo doživljaj i imajte više mogućnosti, više zabave!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com