Sport

Odličan plasman za takmičare SU Extreme na poslednjoj trci ECC

Takmičari SU Extreme su ostvarili odličan plasman na poslednjoj trci EEC (Istočno-evropski kup) održanoj minulog vikenda u Tatabanji.

Mitra Branković je osvojila zlato, Lola Ignjatović bronzu, dok su Marta Branković i Darija Antić zauzele 6.mesto u konkurenciji takmičara iz Austrije, Češke, Slovačke, Poljske, Mađarske, Ukrajine i Srbije.

“Izuzetno naporno takmičenje s obzirom na to da su prvog dana Marta i Lola odvozile 3 trke na 200m (2 kvalifikacione i 1 finalna), a zatim još 2 trke na 300m (1 kvalifikaciona i 1 finalna). Darija je odvozila 3 trke na 300m (2 kvalifikacione i 1 finalne) i 2 trke na 500m (1 kvalifikaciona i 1 finalna). Mitra je u sve 3 trke zauzela 1. mesto i još jednom dokazala da i na mađunarodnoj sceni je u samom vrhu. Ovo je još jedna potvrda dobrog rada sobzirom da jedino naš klub nema stazu na kojoj bi trenirao”, poručuju iz SU Extreme.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com