Politika

Odbornik Miodrag Stanković: Bezbednost Nišlija ugrožena, podrška protestima u Brzom Brodu, Kovanlučkoj i Knjaževačkoj ulici

Odbornik Skupştine Grada Niša Miodrag Stanković ocenio je da je bezbednost Nišlija ugrožena što, prema njegovim rečima, potvrđuju opravdani protesti u Brzom Brodu, Kovanlučkoj i Knjaževačkoj ulici.

 

“U Brzom Brodu građani strahuju za svoju bezbednost zbog izgradnje nadzemnog dalekovoda dok žitelji Kovanlučke i Knjaževačke ulice strahuju zbog nezavršene saobraćajne infrastrukture i trotoara, pešačkih prelaza i biciklističkih staza kao i saobraćajne signalizacije”, kazao je on.

Podsetio je da je u najavi i protest stanovnika Delijskog visa zbog neasftirane ulice zbog čega im se usled jačih kiša često poplavljuju podrumi kuća i dvorišta.

“Potpuno je nedopustivo da u 21.veku ljudi žive u strahu”, kazao je niški odbornik opozicije.

On je  pozvao čelnike Grada i državno rukovodstvo da se svi ovi opravdani zahtevi objedine, da se stane sa izgradnjom nadzemnog dalekovoda i pokrene projekat za izgradnju podzemnog dalekovoda u Brzom Brodu, kao i da se odmah krene u rešavanje pravno imovinskih odnosa i pripremu za asflatiranje prioritetnih ulica u Gradu, izgradnju trotoara i pešačkih i biciklističkih staza.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com