Promo vesti

Od ideje do nesvakidašnjih dekoracija od stiropora

Ukrasiti enterijer ili eksterijer nekog objekta, uklopiti sve u celinu i okruženje, zahteva mnogo mašte. Jedan od nesvakidašnjih načina oplemenjivanja prostora, bilo radnog ili životnog, jesu originalne dekoracije od stiropora.

Nema mnogo ljudi koji se time bave, a da bi dekoracija ispala baš onakva kavku mušterija želi, potrebno je dosta truda i znanja. Nemanja Vasiljević, počeo je da se bavi izradom dekoracija pre dve godine. Kaže, sve je krenulo od ideje, a sada realizuje sve zahteve svojih mušterija.

DEKORACIJE PAHULJICA

Slova, imena, logoe, od firmi do poklona za rođendane i dekoracije venčanja, ne postoji ideja koju Nemanja ne može da izradi i pretvori u delo koje će privući pažnju gde god da se nađe.

“Počeo sam ovime da se bavim pre dve godine. Smišljao sam i motao po glavi šta je to čime mogu da se bavim, a da je inovativno. Primetio sam da retko ko izrađuje imena i dekoracije, video sam na nekoliko mesta i reklamna slova i palo mi je na pamet da probam sam da radim”, kaže Nemanja Vasiljeivć.

Nakon toga Nemanja je kupio CNC mašinu i sam se obučio da na njoj radi, a morao je da nauči i još nekoliko veština.

“Potreban je na primer i grafički dizajner koji će crtati. Međutim, ja sam i to sam savladao i naučio. Tako da u procesu izrade radim posao za trojicu”, kroz osmeh kaže Nemanja.

U zavisnosti od projekta, dodaje on, potrebno je po nekoliko sati da bi se sve nacrtalo i izrezalo. A nakon toga sledi proces farbanja i obrade kako bi dekoracija dobila željenu formu i izgled.

Nemanjine radove od stiropora, koji su zaista impresivni, možete pogledati i, ukoliko vam se dopadnu, naručini preko njegovog instagram profila Dekoracije Pahuljica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com