Društvo

Obustavljeni protesti “Srbija protiv nasilja” u Nišu

Protesti “Srbija protiv nasilja” u Nišu privremeno su obustavljeni tako da ovog petka neće biti okupljanja ispred Gradske kuće, potvrdio je jedan od organizatora protesta, Slaviša Dinić iz koalicije Zajedno – Moramo.

“Ne odustajemo od okupljanja, samo ćemo dogovoriti vid narednog protesta, jer ništa od zahteva do sada nije ispunjeno”, rekao je Dinić.

On je podsetio da je Niš grad protesta i da su tokom proteklog leta organizovani protesti zbog mosta u vrežini, odluzimanja Belog vrha u Matejevcu, nebezbedne Kovanlučke ulice i komunalnih problema u naselju Delijski vis.

“To je niz malih protesta na konkretnim lokacijama, sa konkretnim problemima. Svi ti ljudi, sa svim tim problemima treba da se nađu na jednom mestu i da napravimo jednu strategiju koja će dati rezultate”, rekao je Dinić.

U Nišu je, počev od 14. juna, organizovano 14 protesta “Srbija protiv nasilja”. Prva tri protesta bila su najmasovnija, sa učešćem više hiljada građana, a potom se broj smanjivao, tako da je na poslednjih par protesta bilo po stotinak ljudi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com