Društvo

Obeležen Dan Žandarmerije a niška jedinica obeležila je i slavu

Obeležen Dan Žandarmerije Republike Srbije, a niška jedinica obeležila je i slavu Sveti velikomučenik knez Lazar - Vidovdan.

U rekonstruisanim prostorijama u Aleksincu u kome rade i treniraju pripadnici jedinice, proslavili su zajedno sa prijateljima krsnu slavu Žandarmerije Republike Srbije.

„Vi ste ti koji se svakodnevno suočavate sa opasnošću, kako se sa njom ne bi susrele naše porodice i naša deca. Mi smo ti koji to prepoznajemo, poštujemo i cenimo’‘, poručio je povodom proslave Vidovdana, krsne slave niškog odreda Žandarmerije u Aleksincu, načelnik Nišavskog upravnog okruga Petar Babović.

On je tokom posete Aleksincu izrazio zadovoljstvo što ima privilegiju da veliki pravoslavni praznik proslavi uz pripadnike ove jedinice MUP-a.

Foto: Niške Vesti/Dragoslav Pavlović, Facebook zvanična stranica

Slavi niške žandarmerije prisustvovao je i kandidat za gradonačelnika NIša ispred koalicije okuplljene oko SNS-a Dragoslav Pavlović.

Ova elitna jedinica policije stoji kao kameni bedem sigurnosti naše Srbije. Kroz vekove, kao čuvari reda i mira, branili su našu nezavisnost i bezbednost svakog građanina. Neka vaša vera u pravdu i hrabrost budu svetionik za sve nas u današnjim izazovima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Kriminalci , petokolonaši, sluge okupatora i domaćih izdajnika koje narod debelo plaća da štite naše neprijatelje. Još imaju obraza da slave slavu dok rade na uništenju svega za šta su se naši preci borili. Bog sve vidi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com