Hronika

Obdukcija će pokazati kako je ubijen muškarac u Nišu

Portparol Višeg javnog tužilaštva Boris Radonjić rekao je Niškim Vestima da je telo četrdesetogodišnjeg D.R. poslato na obdukciju i da će nakon toga biti poznato kako je sa čim ubijen ovaj Nišlija. Njegovo telo pronađeno je juče posle 16 časova u krugu fime “MIN kompleks” na Bulevaru 12. februar.

Radonjić je rekao da je policija obavila uviđaj u prisustvu zamenika VJT.

Pored tela pronađena je sekira i macola sa tragovima krvi. U hali je prema nezvaničnim informacijima bilo sve razbacano, pa se pretpostavlja da se ubijeni D.R. borio sa napadačem. Ne isključuje se mogućnost da su dokazi podmetnuti da bi se zametnuo trag.

“Oba oruđa biće podvrgnuta forenzičkoj obradi radi pronalaženja eventualnih tragova koja mogu pomoći otkrivanju počinilaca”.

On je inače sa još dva radnika otišao u fabriku, gde je sa svojim bratom iznajmio prostor i planirao da započne privatni biznis. Niko od drugih zaposlenih u MIN-u ništa nije video, jer se hala koju je iznajmio nalazila u zadnjem delu fabrike, nije imala čak ni struju.

Prema navodima izvora Niških Vesti u trenutku dok su radili na raščišćavanju prostora došao je jedan čovek. D.R. je tada rekao radnicima da idu da jedu. Kada su se vratili pronašli su ga mrtvog u lokvi krvi.

“Nije poznato da li su počinioci ubistva došli da ga ubiju, ili je do ubistva došlo nakon sukoba”.

Ubijeni je bio vlasnik firme za proizvodnju nameštaja za poslovne i prodajne prostore koja je osnovana 18. marta ove godine i čije je sedište na adresi gde je pokojni živeo. U poslu mu je pomagao brat koji živi u inostranstvu.

Ima dve ćerke bliznakinje, a u njegovom najbližemo okruženju imaju samo reči hvali za njega.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com