Društvo

Novopazarci u poseti Opštini Medijana

Delegacija Kancelarije za mlade i Grada Novog Pazara bila je u poseti Gradskoj opštini Medijana. Cilj posete je unapređenje odnosa između dve opštine. Razmena iskustava i produbljivanje saradnje.

Pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara Emir Ašćerić pozvao je na razmenu iskustava i razgovore ne samo u oblasti omladinskog aktivizma, već i na nivou rukovodstava lokalnih samouprava.

U ime opštine Medijana goste je pozdravio član Veća Igor Todorović. Naglasivši značaj razmene iskustava u raznim oblastima. Posebno se interesovao za princip rada Kancelarije za mlade koja u Novom Pazaru funkcioniše kao javno preduzeće.

Sastanku su u ime predstavnika Novog Pazara prisustvovali predstavnici misije OEBS-a.Njihovi domaćini predstavnici opštine Medijana, koordinatori Kancelarije za mlade Gradske opštine Medijana i Savet za mlade Grada Niša organizovali su brojne sastanke u cilju bližeg upoznavanja i sagledavanja novih mogucnosti za saradnju.

 

Inače, Gradska opština Medijana i Grad Novi Pazar već imaju uspostavljene kontakte na nivou lokalnih samouprava, ali je želja da oni budu bolji i konkretniji zarad kvalitetnijeg života građana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com