Društvo

Novogodišnji dani u Nišu na tri lokacije

U periodu od 27.12.2021. do 02.01.2022. godine na tri lokacije u Nišu, Trg Kralja Milana, Trg Stevana Sremca i parku ispred Gradske kuće održaće se manifestacija „Novogodišnji dani u Nišu“ koja obuhvata zabavni i bogat muzički, plesni program, kao i umetničko-scenske nastupe i predstave za decu i mlade, najavljuju iz Turističke organizacije Niš.

Program na Trgu Kralja Milana izvodiće se u periodu od 12.00 do 15.00 sati,  a na Trgu Stevana Sremca od 15.00 do 18.00 časova. Program će izvesti Lutkarsko  pozorište, Fakultet umetnosti Niš, Muzička škola Niš, Dečiji kulturni centar,  Narodna biblioteka Niš, Studentski kulturni centar, dečiji hor „Čarobna Nota“, kao
i plesni studiji „Teatro dance“, „Contra“, „Feniks“, „Boom 018“, „Ilusion“, „Extreme dance  studio“ kao i mnogi drugi.

Istovremeno na centralnom gradskom trgu, Trgu Kralja Milana, održaće se „Etno Bazar“ koji okuplja udruženja starih zanata Niša i postaje izložbeno prodajno  mesto za tradicionalne rukotvorine sa juga. Plato ispred Gradske kuće od 27. decembra do 02. januara, postaje magični grad u kome će novogodišnja brvnara želja izrađivati novogodišnje čestitke. Animatori će u ovoj brvnari biti u kostimima Sneška Belića.

 

Niški muzičari, pevači i horovi odaće počast jednom od najuticajnijih svetskih bendova prošlog i ovog veka.

Ovogodišnji BazArt biće otvoren muzičkim spektaklom „Break Free“, posvećenom legendarnom bendu „Queen“, koji ove godine slavi 50 godina postojanja.

Niški muzičari, pevači i horovi odaće počast jednom od najuticajnijih svetskih
bendova prošlog i ovog veka.


Podsetimo, Nišlije će za doček Nove 2022. godine zabavljati Zorica Brunclik i Alen Ademović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Baš me interesuje da li će TV Belle Amie prenositi novogodišnji koncert,pitam se ovo zato što je Zorica Brunclik “persona non grata” u ovoj medijskoj kući?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com