Društvo

Novogodišnji bazar ove godine pet dana

Novogodišnji bazar koji je prošle godine trajao samo jedan dan ove godine zabaviće Nišlije od 27. decembra do 1. janaura na trgu Stevana Sremca, najavili su iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte.

Ivan Pavlović iz KLERP-a rekao je da će ta manifestacija biti realizovana posredstvom projekta „Niš u srcu, novogodišnji bazArt“ koji će zajedno finansirati Grad Niš i Turistička organizacija Niša.

 

Ivan Pavlović, KLERP

„BazArt doneće prazničnu atmosferu i poboljšati turističku ponudu grada. Tokom pet dana trajanja ta manifestacija okupiće oko 75 učesnika i to 45 u prodajnom delu, a 25 za muzičko scenske nastupe. U okviru projekta biće nabavljene unificirane tezge za prodaju, a 20 odsto od cene zakupnine biće dato u humanitarne svrhe, za Muzičku školu u Nišu“, rekao je Pavlović.

On je rekao da će dečji program na BazArtu obuhvatiti nastupe horova i predstave za decu, a poslednjeg dana manifestacije biće održan karneval princeza i junaka.

U toku popodneva, 31. januara, biće organizovan koncert grupe Kerber.

Pavlović je rekao da će projekat „Niš u srcu, novogodišnji bazArt“ finansirati Grad Niš sa 2.8 miliona dinara i Turistička organizacija Niš sa 500.000 dinara

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com