Društvo

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA: “Želim vam mirnu i radnu 2018. godinu”

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović svim građanima i građankama Niša čestita nastupajuću 2018. godinu sa željom da ona bude srećnija od svih prethodnih.

„Želim vam puno zdravlja, uspeha i sreće, za naše porodice, za našu decu. Želim da imamo puno posla i da radimo više nego u prethodnoj godini.

Grad Niš u narednoj godini čekaju veliki izazovi. Iz tog razloga moramo da se okupimo oko zajedničkog cilja-boljeg i lepšeg života u našem gradu. Prvi koraci da Grad Niš funkcioniše bez većih problema su napravljeni stabilizacijom javnih finansija u gradu, te nam predstoji više rada kako bismo stvorili uslove za poboljšanje životnog standarda i bolju budućnost za našu decu. Ostavljamo još jednu tešku godinu za nama, ali uprkos svim teškoćama, želim vam da vodite računa o tome da je optimizam pretpostavka uspeha.

Drage moje Nišlijke i Nišlije, čestitam vam predstojeće praznike sa željom da ih dočekate u krugu porodice, u krugu onih koje najviše volite, da sa njima podelite radost, da negujete prijateljstva, da imate obzira jedni prema drugima, da vas služi dobro zdravlje.

Želim da u narednoj godini svi radimo još više i napornije, da podižemo naš Niš, naš lepi grad i da ne gubimo nadu koliko god da nam je ponekad teško i koliko god su veliki izazovi pred kojima se budemo nalazili. Želim vam mirnu i radnu 2018. godinu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com