Sport

Novak, Neda i Natalija šampioni Balkana

Srpska kik boks reprezentacija, osvojila je PEHAR za najbolju ekipu, Balkankog šampionata u Sarajevu (BiH), održanom od 22-24. 06. 2018. godine.

Seniorski reprezentativac iz KBK “Niš”, Novak Radulović, još jednom je osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 71 kg, i po peti put u karijeri postao šampion Balkana, pobedama nad reprezentativcima Makedonije i BIH (osvajač zlatnih medalja 2015./2016./2017./2018. i profesionalni šampion Balkana 2017.)

Juniorske reprezentativke iz KBK “Niš”, u svom prvom nastupu za reprezentaciju Srbije, opravdale su očekivanja, osvajanjem medalja.

Neda Brkić je u kategoriji mlađih juniorki -56 kg, osvojila zlatnu medalju, u borbi protiv predstavnice Makedonije.

Natalija Savić je kod mlađih juniorki +60 kg, ubedljivo u finalu slavila protiv reprezentativke Makedonije, i pored zlatne medalje osvojila i pehar za najbolju mlađu juniorku prvenstva.

Sandra Savatić je osvojila bronzanu medalju, posle poraza u polu finalu od predstavnice Bugarske.

Naredna provera za takmičare Niša, biće učešče na međunarodnoj reviji Medijana kup “5.Trofej Niša”, koja će se održati na keju Amfiteatra 08-09. jula 2018.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com