Društvo

Normalizovan avio saobraćaj na niškom aerodromu

Avio saobraćaj na niškom aerodromu je od subote, 7. januara normalizovan i svi planirani letovi na dan Božića su bili realizovani.
Let za Bratislavu danas

Putnici Rayanair-a kojima je u petak, 6. januara zbog složenih vremenskih uslova otkazan let iz Niša za Bratislavu bio je odboren smeštaj u hotelima, a vanredni let će biti realizovan danas.

“Obaveštavamo putnike Ryanaira-a let broj FR 2988 i let br. FR 2987 koji su trebali da se realizuju iz Niša za Bratislavu i obrtno 6.1.2017.godine da je od strane aviokompanije odobren dodatni let. Očekivano vreme sletanja aviona iz Bratislave: 18:35 časova po lokalnom vremenu. Očekivano vreme poletanja za Bratislavu: 16:55 časova po lokalnom vremenu“, saopšteno je sa niškog aerodroma.

Sa aerodroma „Konstantin Veliki“ obaveštavaju i da je putnicima Wizz Air-a, kojima je u petak, 6. januara takođe bio otkazan let iz Niša do Memingena/Ajndhovena, aviokompanija odobrila produženje smeštaja u hotelima sve do ponedeljka 9. januara 2017. godine.

“Molimo sve putnike koji nisu pomerili svoje letove da dođu na šalter prodaje karata na Aerodromu Niš kako bi blagovremeno izvršili promenu u skladu sa preostalim slobodnim kapacitetima. Takođe, promenu leta mogu izvršiti i online”, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com