Hronika

Nišliji 40 godina zatvora za ubistvo cimera u zatvoru i dva ubistva u Nišu

Nišlija M.J. (33) osuđen je na 15 godina zatvora zbog toga što je 21. decembra 2016. u Kazneno popravnom zavodu Padinska Skela ubio cimera R.Š, ali mu je sud izrekao jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora zbog prethodna dva ubistva koja je počinio u Nišu.

Viši sud u Nišu je utvrdio da je cimera s kojim je delio ćeliju jer je već služio kaznu od 40 godina zatvora, ubio tako što ga je najpre udario u glavu, a potom ga zadavio rukama.
U presudi je navedeno da je M.J. nakon što je R.Š. izgubio kiseonik i pao u nesvest, uzeo žilet i presekao mu vrat, ugrizao za desnu jagodicu, a kada je osuđenik već umro, ugrizao ga je za levo uvo i odgrizao njegov deo. M.J. je u zatvor Padinska Sleka, prebačen iz zatvora u Sremskoj Mitrovici u kom je boravio zbog presude koja mu je bila izrečena je 31. oktobra 2010. godine jer je u Nišu ubio svoju bivšu devojku D. J(27) kao i njenog druga i prvog komšiju A.K. 23), koji je pokušao da joj pomogne.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Na koliko su osuđeni čuvari u zatvoru i upravnik? Da li oni snose odgovornost za loš tretman i selekciju osuđenika? Kako mogu psihopatu ubicu da stave u ćeliju s bilo kim i da ne prate šta se dešava?! Oni bi trebali da odgovaraju za nesavesno objavljenje dužnosti, zanemarivanje bezbednosti osuđenih lica i trebalo bi im zabraniti da više obavljaju tu dužnost.

  2. Zivotinja treba tamo da trune do kraja zivota,sta je sve ucinio.To ljudsko bice ne moze,samo nenormalna osoba.

  3. Bes i psiho su njegovi ime i prezime. Takvu divlju zver potrebno je izolovati, najbolje uza zid, najmanji je trosak za drzavu.
    Najbolje je i za njega jer on vise ne moze da se povrati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com