Hronika

Nišlije u šoku nakon nesreće, sveće za nastradale

Stanovnici Niša, ali čitave Srbije i dalje su u šoku su nakon sinoćašnje nesreće na Bulevaru Medijana u kojoj su stradali dvanaestogodišnji Andrej Prekljusaj i četrdsetosmogodišnji Dejan Ilić.

Na mestu na kome su nesrećni dečačak i muškarac nastradali jutros su zapaljene dve sveće.

Foto: B.Lj.

Tragovi nesreće još su vidljivi na tom delu Bulevara Medijana – delovi automobile još su na kolovozu, a od udarca tela pokidana je ograda i iskrivljen stub ograde vodovoda.

Foto: B.LJ.

Na samom trotoaru i zelenoj površini uočljivi su tragovi guma “audija” i jasno se vidi da je automobil skoro 150 metara išao trotoarom i zelenom površinom pre nego što se vratio na kolovoz, a pre zaustavljanja oborio je metalni pano na kome se nalazila reklama.

Bulevar Medijana; Foto: B.LJ.

Nemanja S. (20) iz Beograda, vozač “audija” uhapšen je i na teret mu se stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

PROČITAJTE JOŠ…

Andrej P. nije nestao, nastradao u udesu na Bulevaru Medijana

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

    1. E pa kao sto vidis drzava i novine stite ovakve stetotcine i cudovista kao sto je taj NEMANJA……

  1. Svaki izgubljeni zivot je strasan gubitak za porodicu i drzavu,meni je posebno zao deteta koji je imao tek 12 godina,neka im je laka zemlja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com