Sport

Niški ragbisti deklasirali Albance: Radnički – Tirana 38:0

Ragbisti Radničkog odneli su ubedljivu pobedu nad albanskom ekipom Tirane koja je u nedelju gostovala u Nišu. Na pomoćnom terenu stadiona “Čair” niški ragbisti savladali su svog prvog rivala sa 38:0 (14:0).

R13K Radnički je pred oko 400 gledalaca slavio protiv gostujuće Tirane koja, kako se ispostavilo, nije imala šta da traži u Nišu. Presudilo je veće iskustvo domaćih koji su lako savladali debitanta na međunarodnoj sceni.

Pored velikog broja prisutnih navijača i činjenice da je meč proglašen visoko rizičnim, nije bilo nikakvih incidenata kako na terenu tako i van njega.

Sledeći meč igraće se u Atini, kazao je predsednik ragbi kluba „Radnički“ Lazar Živković.

Nakon prošlogodišnje, premijerne sezone Balkanske lige u ragbiju 13, otpočela je i druga etapa ovog takmičenja, a Nišlije su se ponovo našle među najboljim timovima iz ovog dela Evrope.

Inače, prošle sezone je šampion Balkanske lige postao Partizan, koji je u finalu savladao najvećeg rivala Crvenu zvezdu. Pored “večitih” učesnici plej-ofa bili su niški Radnički i Dorćol.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com