Društvo

Niški predškolci obeležili Savindan

Niški predškolci u svih 26 vrtića JPU Pčelica, proslavili su slavu Svetog Savu priredbama, recitacijama i glumom. Oko 6000 mališana niške predškolske ustanove pokazalo je šta zna o Svetom Savi.

Vaspitači su za obeležavanje slave u čast prvog srpskog arhiepiskopa i prosvetitelja mesecima vredno radili sa decom i posebnu zahvalnost su iskazali roditeljima koji su im, kao i uvek, pomagali u realizovanju ideja.

Direktorica JPU Pčelica Svetlana Mitić čestitala je školsku slavu svima koji slave, posebno njenim predškolcima.

„Briga o najmlađima, učenje i obrazovanje naši su glavni ciljevi koje ostvarujemo uspešno zahvaljujući stazama koje nam je utabao najveći srpski prosvetitelj Sveti Sava. Neka vam duh svetosavlja, koji je čuvan u našem narodu i u najtežim vremenima, bude zvezda vodilja“, poručila je Svetlana Mitić.

Direktorica Mitić poželela je i kolegama da budu istrajni u borbi da naše najmlađe izvedu na pravi put i da, bez obzira na iskušenja, nikada ne odustanu od pravih životnih vrednosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. „Briga o najmlađima, učenje i obrazovanje su naši glavni ciljevi…“ sve to se NE DEŠAVA U PCELICI od kada je gospođa na čelu ustanove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com