Društvo

Niški komunalci čiste i nedeljom

Javno-komunalno preduzeće “Mediana” uvelo je minulog vikenda nedelju kao redovni radni dan i sa 220 lokacija prazniće kontejnere i čistiti smeće koje se baca pored posuda za njegovo odlaganje.

Dogovor rukovodstva Grada Niša i rukovodstva JKP “Mediana” o nedelji kao radnom danu postignut je na inicijativu gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski koja je direktoru JKP “Mediana” Dragoslavu Pavloviću prenela sugestije građana koji joj u razgovoru vrlo često prijavljuju divlje deponije i nered pored kontejnera na području grada, koji se, kako sugrađani ističu, prave uglavnom vikendom.

U proteklih sedam dana ekipe JKP “Mediana” su uklonile divlje deponije na Viniku, u Pasi Poljani, Lalincu, Suvom Dolu i Tvrđavi (Rovče).

Rukovodstvo Grada Niša i rukovodstvo JKP “Mediana” apeluju na građane da poštuju komunalni red i čuvaju svoju životnu sredinu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Nije bitno koliko dana rade, već koliko stručno i kvalitetno urade. Kada prođu đubretari, oni za sobom ostave još veći lom koji neko treba da počisti za njima. Kada bi bili pedantniji u svom radu, to bi se videlo za njima. Prema tome, ne diđite sebi bespotrebno cenu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com