DruštvoZdravlje

Niški KC raspisuje novi konkurs za radnike

Do kraja juna niški Klinički centar zaposliće 140 novih medicinskih sestara i tehničara. Konkurs za prijem njih 60 završen je danas, a u utorak se otvara novi za zapošljavanje još 80 radnika na određeno i neodređeno vreme, izjavio direktor niškog KC Zoran Radovanović.

“Konkurs je raspisan za 80 zdravstvenih radnika, njih 38 biće zaposleno na određeno vreme, a 42 na neodređeno”, navodi Radovanović.

On dodaje da će u stalni radni odnos mahom biti primljeni već iskusni radnici, koji će na ovaj način rešiti svoj status.

Prijem novih radnika svih profila, od specijalista, preko tehničara pa do radnika u ekonomskim i pravnim službama, biće neophodan u narednih par meseci, po otvaranju novog Kliničkog centra, kaže prvi čovek niškog KC-a.

KONTROLA IZGRADNJE NOVOG KC-A STIGLA IZ PRESTONICE

Radovanović je naveo da je Vlada Srbije oformila tim stručnjaka koji će kontrolisati nastavak izgradnje, a koji u Niš stižu danas.

On je i ovog puta naglasio da odgovornost za probijanje rokova za završetak novog Kliničkog snose izvođači radova.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com