Društvo

Niški Gerontološki ima NOVOG direktora

Niški Gerontološki centar dobio je novog direktora, a za samo tri godine ovo je četvrta smena, nadležni kažu sve je po zakonu.

Dosadašnjeg direktora Dragana Miletića koji je na čelu ovog centra bio veoma kratko, zamenio je upravo postavljeni Milan Stevanović.

Smenjeni Miletić vratio se na svoje prvobitno radno mesto u Kulini i kaže da nema ničeg spornog u njegovoj smeni, novi direktor već najavljuje puno toga novog vezano za centar u Nišu.

“Nena nikakvih nepravilnosti, sve je u redu i trudićemo se da prema našim korisnicima budemo predusretljiviji. Za sam centar postoji puno planova vezanih za rekonstrukciju i proširenje”, rekao je novi direktor Stevanović za TV Zona Plus.

Stevanović je diplomirani ekonomista i nekadašnji većnik u Gradskoj opštini Palilula.

U saopštenju Ministarstva za rad zapošljavanje i socijalnu politiku dostavljenom TV Zona Plus, stoji da je Rešenje o razrešenju direktora Gerontološkog centra Niš zasnovano na odredbi člana 11. stav 2. i člana 133 Zakona o socijalnoj zaštiti . Ovim članom, propisano je da osnivačka prava u pogledu imenovanja direktora, članova upravnog i nadzornog odbora ustanova socijalne zaštite čiji je osnivač Republika Srbija vrši Ministarstvo nadležno za socijalnu zaštitu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com