Sport

Niški bokseri uspešni na Otvorenom prvenstvu jugoistočne Srbije

U hali Mika Antić u Nišu proteklog vikenda održano je Otvoreno prvenstvo jugoistočne Srbije u boksu. U toku dva dana takmičenja publika je imala priliku da vidi oko 90 borbi. Niš su, prema najavama organizatora, predstavljala dva kluba BK „Vitez“ i BK „Naissus“, i oba su bila uspešna.

Takmičari BK “Vitez” – Niš na otvorenom prvenstvu jugoistočne Srbije, osvojili su dva pehara, tri zlata, sedam srebrnih i tri bronzane medalje, dok su bokserima “Naissusa” pripale jedna bronzana, dve srebrne i tri zlatne medalje.

Peša Begić iz BK “Vitez” osvojio je pehar za najboljeg tehničara, a Ivan Krivačević- Vitez-Niš, Hristomir Dimitrov- Metalac KV za najborbeniji par.

“Zlatom su se okitili Darko Stevanović, Peđa Begić, Nada Krivačević. Srebrne medalje pripale su Ivanu Krivačeviću, Stefanu Stojanoviću, Bojanu Veljkoviću, Borisu Jakšiću, Vladani Radonjić, Nataliji Gligić i Mateju Tošiću. Bronzane medalje osvojili su Stefan Stanković, Ognjen Stanković, Anđela Pavlović”, saopštio je BK “Vitez”.

Uspehom se pohvalio i drugi niški klub. Bokseri Naissusa osvojili su tri prva mesta tako da su se zlatom okitili Nikola Lazarević, Nina Stajković i Andrija Nikolić. Drugo mesto pripalo je Andriji Obrenoviću, Danilu Šćepanoviću i Đorđu Stojkoviću, koji je dobio i pehar za najborbeniji par. Najbolja bokserka prvenstva je Nina Stajković, kažu u BK “Naissus”.

“U finalu je trebalo i više sreće, jer je dosta borbi završeno podeljenom odlukom sudija u korist protivnika”, ističe Srđan Radulović ispred Vitezova.

Tokom dva dana takmičenja, viđeno je dosta kvalitetnih borbi u konkurenciji dobrih boksera među kojima je bilo i reprezentativaca Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com