Društvo

Niške Vesti biraju Naj Nišlijku i Naj Nišliju 2016.

Poštovani čitaoci Niških Vesti,

godinu koja tek što se nije završila obeležili su mnogi teški, ali i lepi trenuci. U želji da istaknemo one sugrađane koji su požrtvovano i odgovorno radili , svako u svojoj oblasti a na dobrobit svih nas, redakcija Niških Vesti odlučila je da pokrene anketu preko koje možete izabrati Naj Nišlijku i Naj Nišliju za 2016. godinu.

Nije bilo lako napraviti izbor dva puta po “dvanaest veličanstvenih”, jer je bilo još Nišlija koji su zaslužili da se nađu na njoj.

Rukovodili smo se mudrošću da je “postati čovek lepše nego postati kralj”.

Odlučili smo se da vam ponudimo ovih dvadest četvoro Nišlija ceneći pre svega, njihovu humanost, hrabrost, požrtvovanje, stručnost, borbenost i ljubav prema bližnjima.

Anketa će biti otvorena do 8. januara u ponoć, a imena Naj Nišlijke i Naj Nišlije koji budu dobili najveći broj vaših glasova/ lajkova, objavićemo 9. januara u podne, na dan Svetog Stefana Prvomučenika kada je dan firme i slava City Marketing Centra.

Glasanje se vrši preko Fejsbuk stranice Niških Vesti, lajkom na fotografiju ličnosti za koju mislite da je zaslužila epitet „naj“.

Za žene na ovom FB albumu , za muškarce na ovom FB albumu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com