Društvo

NIS PONOVO FINANSIRA PROJEKTE: Glasajte za projekte iz Niša

Kompanija NIS poziva građane iz 12 lokalnih zajednica širom Srbije – Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej da od 15. do 18. oktobra glasaju za one projekte za koje žele da budu realizovani u okviru programa „Zajednici zajedno“ 2018.

Građani će moći da glasaju putem sajta www.zajednicizajedno.nis.eu i na taj način doprinesu unapređenju kvaliteta života u svojoj zajednici.

Iz Niša su NIS-u stigla četiri projekta za koje možete da glasate.

Dom zdravlja Niš

Adaptacija prostorija zamenom prozora, podnih obloga, krečenjem prostorija i postavljanjem energetski efikasne rasvete u zdravstvenoj stanici Rasadnik Doma zdravlja Niš, u cilju unapređenja uslova rada i bezbednosti pacijenata i zaposlenih.

Narodno pozorište Niš

Obnova podnih podloga ravnanjem i postavkom novih tepisona u unutrašnjosti zgrade Pozorišta sa ciljem unapređenja uslova rada i boravka u pozorištu.

NURDOR Niš

Opremanje novog dečjeg hematoonkološkog odeljenja u Nišu nabavkom 3 aparata – pacijent monitora, pulsnog oksimetra i holtera pritiska.

Pozorište lutaka Niš

Adaptacija 4 sanitarna čvora u prizemlju zgrade Pozorišta odnosno zamena sanitarne opreme i galanterije, vodovodnih i kanalizacionih instalacija u 4 predprostora, 7 kabina i 1 tuš kabina sa ciljem unapređenja higijenskih uslova za decu posetioce pozorišta

Glasate klikom na kružić ispred naziva, označite projekat za koji želite da glasate i potom na dnu strane kliknite na taster „Glasaj“. Svaki građanin ima pravo da glasa za po jedan projekat u jednom od 12 gradova u kojima se realizuje program. Projekti koji dobiju najveći broj Vaših glasova biće finansirani od strane kompanije NIS.

Program „Zajednici zajedno“ NIS sprovodi već 10 godina sa ciljem poboljšanja uslova života građana iz 12 gradova i opština u kojima kompanija posluje.

Do sada je kroz ovaj program društveno odgovornog poslovanja kompanija uložila više od milijardu dinara za realizaciju preko 900 projekata, a ukupan budžet programa „Zajednici zajedno“ u 2018. godini je na nivou od 114,5 miliona dinara. Na ovaj način NIS pod sloganom „Budućnost na delu“ nastavlja sa aktivnostima na podršci lokalnim zajednicama širom Srbije, posebno kada je reč o mladima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com