Društvo

Niš pevao sa Željkom i Mirom (FOTO)

Medijanino leto nastavljeno uz hitove Željka Vasića i Mire Škorić

Verni posetioci Medijaninog kulturnog leta i ljubitelji dobre muzike, druge večeri „Medijaninog kulturnog leta 2022.“, imali su prilike da slušaju poznate hitove u izvođenju pop pevača Željka Vasića, ali i da uživaju u pop folk zvuku našeg poznate pevačice Mire Škorić.

Foto: GO Medijana

Većinu svojih pesama Željko je sam napisao, ali i komponovao. Do sada je izdao tri albuma, a neke od njegovih najpopularnijih pesama, u kojima je publika mogla da uživa su pesme „Žena kao ti“, kojom je i započeo karijeru na festivalu Sunčane skale 2000.godine, „Pratiš me u stopu“, „Nisam od juče“, „Samo moja“ i mnoge druge.

Foto: GO Medijana

U nastavku večeri, posetioce Svetosavskog parka, svojim pesmama zabavljala je i napravila sjajnu atmosferu, Mira Škorić. Ova pevačica ima 14 snimljenih albuma i veliki broj hitova. Veliki uspeh dostigla je snimivši pesmu “Zašto nosiš prsten moj”, a prekretnicu u njenoj karijeri predstavlja 1993. godina, kada izdaje album „Otkači“ sa čak 12 hitova – „Otkači“, „Ti si k’o i ja“, „Ne daj me majko“, „Manastir“, „Strah od ljubavi“, „Niz vene mi tiho tečeš“…

U četvrtak, 11. avgusta, od 21 sat, Nišlije i svi posetioci Grada Niša, moći će da uživaju u parku Sveti Sava, u modernom zvuku i nastupu pevačice Anđeline Vujović i njenog benda.

Poznatija kao Angelina, ova mlada pevačica postala je prepoznatljiva po odličnim interpretacijama popularnih pesama, a u decembru 2018. godine je objavila svoj prvi singl pod nazivom „Potez loš“.

Od tada, snimila je singlove „Pile moje“, „Sijam“, „Budi u blizini“, „Кo si ti u stvari“, „Crne noći“, „Čekam te ja“, „Neko kao ti“, kao i duete sa Teodorom Tarom Stojanović i Ognjenom Jovanovim. Prošle godine izdala je dva dueta sa Eminom Jahović i Harisom Džinovićem.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Zaista je bilo odlicno na koncertu Sase Vasica sinoc. Svaka pesma mu je hit. Deo atmosfere od sinoc na snimku: https://youtu.be/z_DicpFhkcM
    A Mira Skoric je bila osrednja. Bilo je kasno, pa je i deo publike otiso, ali bilo je lepo sto je dosla u Nis i sto se publika slikala sa njom posle koncerta.

    1. PORAZAVAJUCE za ovaj nazovi grad- i sta se desilo kao “kultura” i sto neko to komentarise………
      Verovatno si na platnom spisku gospodze ministarke- pa je moralo da sastavis i objavis dve-tri recenice…..

    2. Bila je osrednja a honorar kao da je pevala u sidnejskoj operi !
      A, ti,slikali se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com