Kultura

Niš domaćin muzičkog spektakla “Srbija u ritmu Evrope”!

Najveći dečiji muzički spektakl u regionu pod nazivom “Srbija u ritmu Evrope” ove godine održaće se u našem gradu. Direktni prenos Prve srpske televizije biće upravo iz Niša, u subotu 16.juna, a početak je zakazan za 14 časova.

Za prvo mesto boriće se takmičari iz 22 grada Srbije koji će na jezicima 22 evropske zemlje pevati i nadmetati se za ovogodišnje priznanje.

Aktuelni pobednici, Nišlije i Nišlijke, predstavljaće Republiku Srbiju.

Pobednici će odrediti iz kojeg će se dela naše zemlje naredne godine prenositi ovaj spektakl. Gledanost je zagarantovana, a na našim predstavnicima je da privuku što veći broj glasača koji će im doneti što bolji plasman.

Sa jednog broja moguće je poslati neograničen broj poruka. Za Nišlije možete glasati tako što ćete upisati PESMA 07 i poslati na broj 1557.

Ovogodišnje muzičko takmičenje ogranizovaće Grad Niš u saradnji sa Niškim kulturnim centrom. 

Niš je domaćin ovogodišnje manifestacije zahvaljujući đacima koji su prošle godine pobedili u Somboru, izvodeći tursku kompoziciju. Takmičenje “Srbija u ritmu Evrope” postoji od 2008. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com