Kultura

Niš domaćin jedinstvene kulturne razmene

Studentska organizacija AEGEE-Niš organizuje program Summer University pod sloganom “Go Hard or Go Home” od 17. do 31. jula.

Program uključuje i dva izleta za koje se mogu prijaviti svi zainteresovani do 22. jula. Izlet do Sofije je 24. jula po ceni od 1100 dinara i izlet u Sokobanji sa ulazom u Akva park 26. jula po ceni od 890 dinara- kažu iz ove organizacije.

Oni koji bi voleli da obogate svoje znanje iz ostalih kultura sada imaju priliku da saznaju vise o različitim stilovima života mladih ljudi širom Evrope.

Niš će ove godine ugostiti 20 stranaca iz Španije, Holandije, Italije, Rusije, Češke, Nemačke i Estonije. “Upoznaćemo ih sa našim jezikom, gradom, približićemo im našu kulturu i povesti ih na izlete” -dodali su iz studentske organizacije.

AEGEE je omladinska organizacija koja postoji dvadeset godina u Nišu. Kao nevladina, neprofitna i nezavisna organizacija ostvaruje cilj promovisanja ideje multikulturalne Evrope. Kroz organizovane aktivnosti članovi se uče poštovanju različitosti što doprinosi otvorenoj i tolerantnoj saradnji zajednica u kojima žive.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com