Društvo

Niš dobio novog načelnika policije

Dosadašnji načelnik pirotske policije Slaviša Virijević od 1. januara preuzeće funkciju načelnika Policijske uprave Niš. Na njegovo mesto u Pirotu prelazi Zoran Bogdanović, koji je do sada obavljao funkciju zamenika načelnika niške policije.

Slaviša Virijević diplomirao je na Pravnom fakultetu, od 1991. godine radi u Odeljenju kriminalističke policije u Nišu, u kojem je već obavljao funkcije načelnika i zamenika načelnika. Vanredno je unapređen u čin majora 2003. godine, a od juna 2016. godine obavljao je funkciju načelnika Policijske uprave Pirot.

Do smene načelnika niške policije Ninoslava Mitića došlo je nakon serije paljenja automobila gradskih funkcionera i policijskih službenika.

Nakon njegove smene spekulisalo se da će funkciju načelnika niške policije obavljati njegov dosadašnji zamenik Bogdanović, ali će on od 1. januara preći na mesto načelnika PU Pirot.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com