Društvo

Nikad više vozila na naplatnoj rampi Nais

Proteklog vikenda naplatnu rampu “Niš” kod motela “Nais” prošlo je više od 30.000 vozila. To je apsolutni rekord od kad na ovom punktu postoji naplata putarine.

Iako je u ovom periodu frekvencija saobraćaja na auto-putu pojačana, zastoja ni u jednom pravcu nema.

Proteklog vikenda naplatnu rampu Niš prošlo je nikad više vozila. Samo u subotu 27. jula evidentirano je 29.942 vozila iz pravca Beograda prema Nišu. Nedelja je bila malo manje frekventna, ali je bez razlike rampa funkcionisala bez zastoja. Najduže čekanje za naplatu putarine iznosilo je oko 10 minuta, što je za letnju sezonu zanemarljivo. Na punktu radi dovoljan broj dispečera, sve smo organizovali perfektno, tako da ako smo u subotu mogli da opslužimo blizu 30.000 vozila, onda ni uobičajenih 7.000 prolazaka na dan, neće biti problem”, kaže Dragan Milić šef odseka Jagodina-Preševo.

Milić ističe da će, zbog smene turista, do sredine avgusta, periodično dolaziti do većeg priliva vozila, te da su spremni za sve nove talase putnika koji moraju da prođu naplatnu rampu “Niš”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com