Promo

NIKAD NIJE KASNO ZA FIKSNU PROTEZU

Nikad nije kasno da ispravite svoje zube. Ukoliko želite da to uradite fiksna proteza može biti pravo rešenje za vaš problem. Ako imate nepravilan položaj zuba i želju za lepšim zubnim nizom ugradnjom fiksne proteze možete postići savršen osmeh!

Fiksna proteza se uglavnom koristi u starijem uzrastu i kod izraženih nepravilnosi. Daju mnogo bolje rezultate od mobilnih proteza, jer se ne skidaju i zalepljene su za vaše zube, tako da je korigovanje zuba neprekidno.

Nošenje fiksne proteze u proseku traje 18 meseci tokom kojih je potrebno da dođete na kontrolu jednom mesečno.

BRANKO DETNAL TEHNO

Ispravljanje zuba na ovaj način nije bolno, mada ga se mnogi plaše i izbegavaju ga u širokom luku. Moramo reći da se povremeno javlja i blaga neprijatnost prilikom žvakanja, ali to je prolazna senzacija i ne zahteva upotrebu lekova protiv bolova.

Sve dodatne informacije mozete dobiti u stomatološkoj ordinaciji Branko Dental Tehno na telefon 018 521 561 ili na njihovom Facebook i Instagram profilu.

BRANKO DENTAL TEHNO
stomatološka ordinacija
Stojana Novakovića 2, Niš
018 521 561
064 26 55 146
sbranko83@yahoo.com
www.dentaltehno.com

BRANKO DENTAL TEHNO – Tradicija u očuvanju zdravlja vaših zuba!

 

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button