Društvo

Nezaustavljivi! Klinika za kardiohirurgiju radila operacije i ovog 14. vikenda po redu

Klinika za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Niš radila je vanredno, bez naknade i ovog vikenda kako bi ispunila obećanje da pacijenti neće čekati duže od 5 do15 dana na operaciju.

Od početka godine ovo je ukupno 14. vikend vanrednog rada.

“Mladi, vredni, ambiciozni i posvećeni. Sa ciljem koji znaju kako da ostvare i kojima ništa nije teško i ništa nije neostvarivo…. beskrajno ponosan na sve njih”, rekao je Dragan Milić, direktor ove klinike.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Samo je u Srbiji vest da neko radi svoj posao, samo je u Srbiji normalno da neko na državnoj klinici postavlja grb i zahvalnost Američkoj vojsci, čiji su piloti bacali bombe sa osiromašenim uranijumom od čijih je posledica umrlo više stanovnika juga Srbije, nego što su dotični operisali. Samo je u Srbiji normalno da Kurtijevi “BARILEVA” autobusi voze Srbe na miting AV, dok u isto vreme na KIM zauzimaju opštine i biju Srpski narod. Jel ovo ta nova normalnost?

    1. Rašo, ne se**, ne mešaj babe i žabe. Ti ljudi rade veličanstven posao i to je jedino važno. Politiku i demagogiju ostavi za neku drugu priliku.

  2. Sve pohvale za lekare Klinike za kardiovaskularne bolesti UKC Nis!!! Samo napred! Vas rad i trud niko ne moze da ospori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com