Društvo

Nema traga tridesetdvogodišnjem Nenadu iz Gornjeg Komrena

Potraga za Nenadom R. iz Gornjeg Komrena koji je pre tri dana nestao u vejavici u ataru sela Hum gde je sa bratom i još dvojicom prijatelja otišao po badnjak, nastavljena je.

Niška Policijska uprava saopštila je da za njime traga 33 pripadnika odreda Žanadarmeriije, i dvanaetorica policajaca i ljudi iz Sektora za vanredne situacije.

U potragu se uključila i mladićeva rodbiina, uključujući i njegovog dve godine starijeg brata Milibora koji je sa Nenadom bio kobnog dana.

Svi  strahuju da se mladiću  desilo najgore, budući da je tri dana izložen temperaturi od minus petnaest stepeni, bez hrane i vode.

Kako mediji objavljuju, Milibor i Nenad su sa svojim prijateljima Bojanom 48) i Sašom. (37) u noći između četvrtka i petka traktorom otišli u planinu po badnjak kada ih je nevreme iznenadilo. Kako se nisu vratili do jutra, rodbina je o njihovom nestanku obavestila policiju. Spasioci su u petak popodne uspeli da pronađu  Milibora, Bojana i Sašu u jednoj vikendici, dok je Nenad pokušao odmah da se vrati kući probijajući se kroz mećavu.

Braća su, tvrde meštani Gornjeg Komrena, imala težak život.

“Otac im je poginuo kad su bili tinejdžeri. Radio je u elektrodistribuciji kada je pao sa bandere. Majka im je preminula od karcinoma, imali su samo jedan drugog, a eto zadesila ih je nova tragedija”, kazala je medijima njihova rođaka.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com