Promo

Neka ovo leto bude REZERVISANO za jedinstvene modele brenda – RESERVED

Jedinstveno i pristupačno!

Vreli dani su tu, treba izabrati ono najbolje za sebe… da pristaje, bude udobno i kvalitetno. Svaka dama poželeće da ovog leta bude jedinstvena, ostavi trag i bude upamćena po eleganciji koja odiše posebnošću, baš takav je brend RESERVED koji vam je na dohvatu ruke u niškom Delta Planetu. Deca i muškarci nikako nisu ostali po strani jer je i ponuda modela ovog brenda za njih veoma bogata.

RESERVED je vodeći brend LPP grupacije koji svojim kolekcijama sledi najnovije modne trendove.

“Vrlo brzo odgovaramo potrebama naših kupaca dostavljajući u naše prodavnice nove modele svake nedelje. Svet mode nema granica za nas: dobili smo inspiraciju sa svetskih modnih pista, a takođe i smele predloge alternativnih modnih uticaja”, kažu modni stručnjaci ove renomirane kuće mode.

Zbog toga RESERVED kolekcije kombinuju lepotu klasičnog dizajna sa originalnim, najnovijim modnim predlozima svake sezone, za žene, muškarce i decu.

Kolekcije RESERVED brenda su sada dostupne u 15 evropskih zemalja i pet zemalja na Bliskom Istoku. Mreža od preko 450 prodavnica, sa vodećim prodavnicama u  modnim prestonicama kao što su London, Berlin ili Moskva čini pravo malo modno “carstvo”.

U Srbiji imamo otvorene radnje u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

RESERVED radnja u Nišu se nalazi u TC Delta Planet u lokalu broj 59

Povodom predstojećeg sniženja, pripremili smo akciju do -50% na odabrane artikle ženske, muške, dečije kolekcije i aksesoara.

Posetite nas i odaberite za sebe i svoje najbliže najbolje letnje komade po odličnim cenama!

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com