Društvo

Naučno – tehnološki park i Infostud potpisali ugovor o međusobnoj saradnji, planirana zajednička plaftorma

Naučno-tehnološki park Niš i Infostud potpisali su Sporazum o međusobnoj saradnji u cilju unapređenja rada u oblastima svojih delatnosti i jačanja saradnje obe organizacije, kako bi se postigli što bolji rezultati.

Sporazum su potpisali  direktor dr Milan Ranđelović i Sonja Ćetković, direktor sajtova za zapošljavanje i ljudske resurse.

Ova međusobna saradnja podrazumevaće i razvoj zajedničke online platforme za potrebe sajta www.ntp.rs
što će u nastavku korisnicima znatno olakšati pretragu otvorenih radnih pozicija u kompanijama članicama NTP Niš.

Foto: NTP Nis

“Zajedno će se raditi na aktivnostima koje su usmerene ka međusobnoj edukaciji i promociji, kao i na uspostavljanju saradnje između Poslova Infostud, Naučno – tehnološkog parka Niš i njegovih kompanija članica”, kažu iz NTP – a.

Ovim Sporazumom obuhvaćene su i posebne finansijske pogodnosti kompanijama članicama NTP Niš
prilikom korišćenja usluga koje pruža Poslovi Infostud.

NTP Niš je osnovan 2020. godine sa ciljem pružanja infrastrukturne podrške i stručnih usluga
kompanijama, naučnoistraživačkim i inovacionim organizacijama.  Posvećen je i privlačenjuinovativnih, kako domaćih, tako i stranih tehnološko-razvojnih firmi i stvaranju uslova za osnivanje većeg broja startap i spin-off kompanija. Okuplja i kreira mrežu partnera i saradnika u cilju stvaranja i unapređenja inovativnog ekosistema.

Trenutno više od 40 inovativnih kompanija svakodnevno iz ove dinamične zajednice radi na razvoju svojih globalno konkurentnih proizvoda i usluga. Poslovi Infostud u svom sastavu ima vodeće sajtove za zapošljavanje koji obezbeđuju rešenja za kandidate, tako i za poslodavce.

Sama misija Poslovi Infostuda je da efikasno povezuje kandidate i poslodavce i pomaže im u procesu zapošljavanja i građenja karijere čineći Srbiju boljim mestom za rad.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com